Leveret af Google OversætOversæt
STUNT TRÆNING
SÆSON 24/25
   
     

OM HOLDET 

CC STUNT er klubbens nye tilbud til alle udøvere, der drømmer om at stille op i en af group stunt eller partner stunt kategorierne til de danske konkurrencer. Holdet er også en mulighed for udøvere, der ønsker at udvikle deres stunting evner og kompetencer, ved at prøve kræfter med højere levels end de til dagligt træner i. Udøveren er selv ansvarlig for at sammensætte en stunt gruppe og hele stunt gruppen tilmelder sig holdet for en periode. 1. periode går fra 1. september til 16. November (Julecup 2024). 2. periode går fra 18. november 2024 til 9. marts 2025 (Spring cup 2025). CC stiller haltid, træner og musik til rådighed for alle stunt grupper, der tilmelder sig. Træneren vil hjælpe udøverne med at sammensætte en routine og finde ud af hvilke skills der skal konkurreres, men udøverne er selv ansvarlige for at være en del af denne proces. Til træning vil stunt grupperne selv styre træningen, men træneren vil være der til at guide dem på vej, sikre sikker progression og til at holde opsyn. Når stunt grupperne skal konkurrere vil træneren gå med grupperne gennem opvarmningen og hjælpe dem med at klare konkurrencedagen. Efterfølgende vil træneren også hjælpe med at forstå scoresheets og kommentarer fra dommerne.   

NB! VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE HOLD IKKE ER ADGANGSGIVENDE TIL TALENT- OG LANDSHOLD. HER SKAL MAN TILMELDE SIG ET AF VORES JUNIOR ELLER SENIOR HOLD. 

Kategorier der kan stilles i til Danske konkurrencer:

Group:

- Youth Advanced (L4)

- Junior Elite (L5)

- Senior Premier (L6)

Partner:

- Junior Elite (L5)

- Senior Premier (L6)


Konkurrencer

·       Jule Cup, Randers, 16-17. nov. 2024

·       Spring Cup, Hillerød, 8.-9. marts 2025

Forventede omkostninger for at deltage i konkurrencer

Ovenstående priser er udelukkende vejledende, og vi tager forbehold for ændrede priser. Man skal forvente at blive opkrævet betaling for konkurrencerne 1½ måned før afholdelse. Betaling til de dyrere konkurrencer vil forventeligt blive opdelt i flere rater. Såfremt man har betalt en rate eller for en konkurrence, kan man ikke få pengene tilbage, hvis man melder afbud.

Aldersgruppe: Youth / Junior / Senior
Level: 

Youth Advanced, Junior Elite & Senior Premier

Varighed:90min.
Træningsdage: Lørdag kl. 14:00 - 15:30
Sted: Skovgårdskolen
Inmeldelsesgebyr: Gratis
Kontigent:Kr. ,- (periode 12.08.24-27.06.25)  Kontigent kan betales af 1 eller 3 rater (betales via klubmodul på hjemmesiden). 

Inkl. i kontigent: 
  • Licens til DAFF
  • Musik mix til konkurrencer

Ikke inkl. i kontigent: 

  • Cheersko
  • Konkurrenceudgifter
TILMELD HOLD:

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 20 33 50 31 CVR nr.: 35766367

Træningssted

Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

find os på de Sociale medier

Facebook
Instagram