Leveret af Google OversætOversæt
TRÆNINGSSTED
Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen.
Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

OM KLUBBEN
Vi er en klub der dyrker cheerleading på konkurrenceplan og vores elitehold deltager ved danske og internationale konkurrencer, men vi har selvfølgelig også begynderhold for dem der ikke har dyrket sporten så længe. 

Foreningens formål er: at tilbyde undervisning i cheerleading for både begyndere, øvede og elite udøvere. Foreningen følger DAFFs alders- og konkurrenceregler som guidelines for alders- og niveaufordeling af udøvere. Foreningen ønsker at bidrage aktivt til kendskabet af sporten og fremme det gode samarbejde og sammenhold gennem foreningsliv og sport.VISION
At være Danmarks førende cheerleading klub.

MISSION
At udbrede og udvikle cheerleading gennem et trygt og sjovt klubmiljø med fællesskab, højt fagligt niveau & talentudvikling i fokus.

VÆRDIER
Fællesskab & Inklusion: Vi tror på, at en god klubånd og samarbejde på tværs af alle hold, trænere og forældregruppen giver det bedste resultat for et godt klubmiljø. Vi favner bredt, og der skal være plads til alle fra begynder til elite via en gensidig respekt mellem alle parter i klubben.

Innovation:  Vi vil gå i spidsen for udviklingen af cheerleading i Danmark. Det vil vi gøre ved at skabe et højt fagligt niveau gennem uddannelse, inspiration og sparring.

Personlig udvikling: Vi arbejder for at den enkelte udøver tager ansvar for egen udvikling og træner målrettet for at opnå resultater for sig selv og holdet.     

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 20 33 50 31 CVR nr.: 35766367

Træningssted

Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

find os på de Sociale medier

Facebook
Instagram