Leveret af Google OversætOversæt
Hovedtræner
Aisha Naim
Aisha er 16 år gammel, og har 6 års erfaring indenfor cheerleading. Hun har tidligere trænet CC Twinkles fra sæson 18/19 til sæson 20/21, og CC Desire i sæson 21/22. Aisha er meget dedikeret til cheerleading, og brænder virkelig for sporten, og glæder sig til at træne CC Inspire i sæson 22/23

Læs mere
Andrea Brücker Møller

Andrea er 16 år gammel og har 8 års erfaring med cheerleading.

Dette er Andrea’ tredje sæson som træner. Hun glæder sig rigtig meget til at træne CC Fascination og se deres udvikling hen ad vejen.

50519977
andrea.b.moeller@gmail.com
Læs mere
Augusta Rosenlund

Augusta er 18 år og har 8 års erfaring som udøver i CC og 3 års erfaring som træner som både hovedtræner og hjælpetræner. Hun har tidligere været hjælpetræner for CC Desire, CC Impress  og CC Iconic, og hovedtræner på CC fascination. Hun er meget dedikeret til cheerleading, og bruger meget tid i klubben da stemningen i CC er helt fantastisk. Hun glæder sig til at lære fra sig og vise udøverne den fantastiske stemning der er i CC.

22998140
augusta_rosenlund@icloud.com
Læs mere
Carina Castro
004741360156
info@hit-camps.com
Læs mere
Chiquita From Persson

Chiquita er 23 år gammel og har 6 års erfaring. Hun har tidligere været hjælpetræner på CC Impress. Chiquita er dedikeret og klar til at vise sporten frem i børnehøjde.

27291001
chiquitafp@hotmail.com
Læs mere
Frederikke Hessellund Bisholm
Frederikke er 23 år og har 10 års erfaring som cheerleader, både som udøver og som træner. Frederikke har vundet flere Danmarksmesterskaber med Illusion samt deltaget flere gange ved EM. Derudover har hun boet i USA, hvor hun dyrkede cheerleading på college. Hun er en del af cheerleadingudvalget i DAFF. Tidligere har Frederikke været træner for CC Imagination, CC Desire, CC Inspire & CC Twinkles. I år vil hun være hovedtræner for CC Iconic og hjælpetræner på CC Desire. Frederikke har DAFF''''s træner 1 uddannelse og har desuden også taget andre kurser så som reglkursus og routineopbygningkursus.
40144606
frederikkebisholm@hotmail.com
Læs mere
Gerardo Alexander Redondo Mora
Gerardo er fra Costa Rica, men har boet i Denmark siden 2015. Han har dyrket cheerleading siden 2010 og har været cheerleading- og springtræner i mange år. Gerardo er i gang med sin 6. sæson i Copenhagen Cheerleaders, og underviser flere hold på forskellige levels og alderskategorier, han også står for tumbling. Gerardo er en del af bestyrelsen, og er træner for de Danske Landsholdene. 

24632810
gerardo.redondomora@gmail.com
Læs mere
Isabell Dam Sehested Jensen
Isabell har 12 års erfaring som udøver på JAM ELITE (Coed L6) 2002-2010 & Charmers Allstars (All girl L6) 2010-2014. Isabell har derudover 18 års erfaring som træner og har trænet alt fra Peewee level2 til senior level6. Isabell er en meget erfaren træner med utrolig mange kuser og uddannelser i rygsækken. Hun har været med til at vinde danske og internationale mesterskaber både som træner og udøver. Isabell er altid en rolig og positiv træner, der elsker sine udøvere højt og bringer det bedste frem i dem. Isabell er del af klubbens sportsudvalg og er med til at udvikle klubbens trænerteam. 
 
isabelljensen@gmail.com
Læs mere
Julie Danielsen
Julie er 20 år gammel og har 4-5 års træner erfaring, hvor hun tidligere har været træner for peewee lvl 2,3 og junior lvl 4 i Foxy Cheerleaders. Derudover har Julie også selv 7 års erfaring udøver, hvor hun har været udøver på junior level 3, 5 og senior level 6 i Foxy Cheerleaders. 
22883809
juliedanielsen21@gmail.com
Læs mere
Kalena Blanco

Kalena er 20 år gammel og har dyrket cheerleading i 6 år i Costa Rica.  Denne sæson er Kalena træner på CC Desire, CC Incredible og hjælpe træner på CC Twinkels og CC Sparkle.

50253497
Læs mere
Hjælpetræner
Alberte Bølle

Alberte er 15 år gammel, og har 6 års erfaring indenfor cheerleading. Hun er selv udøver på CC Unity og har været med til både danske og udlandske konkurrencer.

Hun elsker sporten og er dedikeret både som træner og udøver. Hun glæder sig til at lærer en masse fra sig!

Læs mere
Emma Yilan

Emma er 15 år gammel, og er udøver på CC Incredible hun startede hos Copenhagen Cheerleaders i 2021, men startede til Cheerleading i 2019. Dette er hendes første sæson som hjælpetræner.

Læs mere
Ida Nadelmann

Ida er 13 år, og har været udøver i Copenhagen Cheerleaders siden 2016. Ida er selv udøver på CC Unity 22/23, og har deltaget til flere udenlanske konkurrencer. Det er hendes 2. år som træner på CC Facination,. Hun er dedikeret både som træner og udøver, og glæder sig til at lære fra sig!

Læs mere
Sofie Lund

Sofie er 15 år og har gået til Cheerleading i 8 år. Sofie har været hjælpetræner i 4 år og fortsætter som assistenttræner i sæson 2022/23 for CC Twinkles og CC Sparkle, samt for begynder tumbling hold for de helt små udøvere, 4-8 år.

Læs mere
Hjælper
Amalie Christiansen

Amalie er 15 år gammel og har været udøver hos Copenhagen Cheerleaders i 3 år. Amalie er selv udøver på CC Incredible og er i år, for første gang, hjælpetræner for CC Sparkle sæson 22/23

Læs mere
Freya Nyegaard

Jeg heddder Freya er 14 år gammel, har 8 år erfaring som udøver og dette er min 2-3 år som træner. Tideliger udhøvere hos Foxy. Jeg glæder mig til en spændene sæson som træner og arbejder hårdt for at give alle en god oplevelse

Læs mere
Hoan Mynthe Stefansen
Hoan er 14 år, og har været udøver i Copenhagen Cheerleaders siden 2016.
Hoan er udøver på CC illusion 22/23, og har selv som udøver deltaget til flere udlandske konkurrencer. Det er hendes 2. år som træner på CC Desire, og hun har tidligere trænet CC Fascination. Hun er dedikeret både som træner og udøver, og glæder sig til at lære fra sig!
Læs mere
Jacqueline Bendixen

Jacqueline er 13 år og går i 8. klasse. Hun startede som 4 årig i Copenhagen Cheerleaders i 2014, så hun har gået til cheerleading i 9 år. Jacquline er selv udøver på CC UNITY. Hun elsker at træne hårdt og være sammen med alle cheerveninderne også på tværs af klubberne.

Læs mere
Julia daugbjerg Kvist

Julia er 14 år gammel, og har næsten 10 års erfaring indenfor cheerleading. Hun har tidligere trænet CC fascination fra sæson 18/19 til sæson 20/21, og CC imagination i sæson 21/22. Julia er meget dedikeret til cheerleading, og brænder virkelig for sporten, og glæder sig til at træne CC iMagination i sæson 22/23

Læs mere
Sofia Højlund

Sofia er 15 år gammel og hun har gået til cheerleading siden 2016. Hun er udøvere på CC unity 22/23 og har været med til både konkurrencer i Danmark og i udlandet. Det er hendes andet år som træner. Hun var også træner for desire 21/22. Hun elsker sporten og glæder sig til at lære fra sig.

Læs mere
Valentine Victoria Lykke

Jeg er 13 år jeg har gået til cheerleading i 7.Jeg er selv udøvere på CC Unity. Jeg har været med til flere udlandske konkurrencer.

Læs mere

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 20 33 50 31 CVR nr.: 35766367

Træningssted

Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

find os på de Sociale medier

Facebook
Instagram