Leveret af Google OversætOversæt
Fysioterapeut
Morten Benn
Beskrivelse
E-Mail: mortenbenn@hotmail.com
Tlf: +45 61679296
Se hele beskrivelsen
Træner
Alberte Thomsen
Beskrivelse
Tlf:
E-Mail:
 
Alberte er 20 år og har 8 års cheerleading erfaring - både som udøver og træner. Alberte har tidligere været træner for både Peewee og Junior Level3 hos Foxy Cheerleaders, og har selv været udøver i level 4.2, 5 og 6.
Alberte har siden 2017 været udøver hos CC Illusion. Denne sæson er hendes første som træner hos CC.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Bisholm
Beskrivelse
Tlf: +45 21616152
E-Mail: caroline@copenhagencheer.dk
 
Caroline er 20 år gammel og har dyrket cheerleading i 6 år. Hun er 3 x Danmarksmester med CC Illusion.
Caroline har de seneste 5 år både undervist klubbens Peewee Minor hold og flere af klubbens Peewee hold i både Level 1, 2 og 3. Dette er Carolines 2. sæson som hovedetræner for CC Desire. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Fanni Engelbrecht
Beskrivelse
Tlf: +45 31412137
E-Mail: fannilivengelbrecht@gmail.com
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Fie Sjørslev
Beskrivelse
Tlf:
E-Mail:
 
Mit navn er Fie, og jeg er 12 år gammel. Jeg har gået til Cheerleading i 5 år, og har derfor ret god erfaring. Jeg har været hjælpetræner i sæson 17/18, for CC Fascination, og det skal jeg også være i sæson 18/19, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg er selv udøver på CC Passion. Jeg ser meget frem til endu en fantastisk sæson hos CC.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederikke Bisholm
Beskrivelse
Tlf: +45 40144606
E-Mail: frederikkebisholm@hotmail.com
 
Mit navn er Frederikke og jeg er 21 år. Jeg er netop vendt hjem fra et år i USA, hvor jeg har læst på College samt dyrket Cheerleading. Før jeg tog til USA, var jeg træner for Desire og Imagination, og jeg har desuden også været en del af CC Illusion, hvor jeg har været med til at vinde 3 Danmarks mesterskaber. Jeg har dyrket cheerleading i lidt mere end 7 år, og glæder mig rigtigt meget til endnu en sæson hos CC. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gerardo Alexander Redondo Mora
Beskrivelse
Tlf: +45 24632810
E-Mail: gerardo.redondomora@gmail.com
 
Gerardo er klubbens udenlandske træner fra Costa Rica. Han er 26 år gammel og har selv dyrket cheerleading i 8 år og er derfor erfaren i både tumbling og stunts. Dette er hans 2. sæson hos CC og han glæder sig hver dag til at undervise 5 af klubbens cheer hold + alle klubbens springhold. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helena Jappe
Beskrivelse
Tlf: +45 22311875
E-Mail: helenajappe@live.dk 
 
Helena Jappe er 25 år, har selv dyrket cheerleading i 9 år og er blevet 5 x danmarksmester med CC Illusion, som er klubbens seniorhold. Derudover har hun 3 gange deltaget til VM i Orlando med det danske landshold i Cheerleading. Før Helena startede til cheerleading har hun været springgymnast, og har også tidligere trænet springhold. I 2011 startede hun som træner for klubbens peewee-hold og i 2014 begyndte hun som hjælpetræner på CC Junior Elite, som senere skiftede navn til CC Passion. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Isabell Dam Sehested Jensen
Beskrivelse
Tlf:
E-mail:

Udøvererfaring ca. 12 år, Trænererfaring ca. 14 år.
Isabell startede med Cheerleading i 2002, som udøver på Jam Elite, allerede i 2005 startede hun som træner for Jam Frederikshavns Peewees (Jam Stars).

I 2010 flyttede hun til Norge og blev udøver på Charmers All stars og træner for Charmers Peewee (Charmers Black). 2011-2014 var hun træner for klubbens Junior Elite hold (Charmers Enchanted).

I 2014 flyttede hun til København og var for en kort periode træner for Foxys Junior coed (Foxy Evolution) frem mod EM. Ved 2014/2015 sæsonstart blev hun en del af Copenhagen Cheerleaders, både for Senior All girl (CC Illusion) og Junior Elite all girl (CC Passion).

Kurser: ICF Cheerleading træner kursus, Idrætsskadekursus, Cheerleading Træner kursus V/Tony Nash og Liz Gigante Ulrich, Cheerleading kursus, Træner 1 (NCDC), Idrætscoach uddannelsen (DGI), Varsity coaches conference.

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sara Winther
Beskrivelse
Tlf:
E-Mail:

Mit navn er Sara Winther, og jeg er 15 år. Denne sæson bliver min 4. sæson, jeg har gået til cheerleading. I år skal jeg være hjælpe træner for begynder og øvet tumbling hold, hvilket jeg glæder mig meget til. Det bliver min første sæson som træner, så jeg er spændt på til at se, hvordan det kommer til at være. Jeg går selv på et CC hold, og er meget glad for det. Jeg ser meget frem til en fremragende sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Ferløv
Beskrivelse
Tlf:
E-Mail: 
 
Clara er 17 år og har dyrket cheerleading i 8 år hos CC.
Hun har siden hun blev senior været en fast del af CC Illusion og har en masse erfaring fra Camps og konkurrencer i ind og udland.
Clara har både været hjælpetræner på Peewee Level2 og Level3 i løbet af årene og dette er hendes 2. år som hjælpetræner på CC Imagination.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lea Leth Dinitzen
Beskrivelse

E-mail: lea@copenhagencheer.dk
Tlf: +45 60888748

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Liv Lunøe
Beskrivelse
E-Mail: livlunoe2003@gmail.com
Tlf: 22 59 60 61 
 
Liv er 15 år gammel og har dyrket cheerleading i 8 år hos CC og har derfor en masse erfaring fra samtlige camps - både som udøver og træner.
Dette er Livs 2. år som hjælpetræner i klubben og hun glæder sig til at være være en inspiration og lære fra sig. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælper
Kamille Kathrine Born Djurhuus
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 31 41 21 37 CVR nr.: 33819404

Træningssted

Alle hold træner fast på skovgårdsskolen Skovgårdsvej 56 2900 Hellerup

Facebook

facebook.com/CopenhagenCheerleaders