Leveret af Google OversætOversæt
Hovedtræner
Aisha Naim
Beskrivelse
Aisha skal til at starte mit niende år hos Copenhagen Cheerleaders, hvor hun syv af de år også har været træner. Aisha er dedikeret, målrettet og brænder for sporten og klubben. Aisha har været med til at udvikle klubben både som udøver og som træner. Derudover har hun været på det danske landshold hvor hun har lært sammenarbejdsevner, teknikker og meget mere! Aisha glæder sig til at se klubben og holdene udvikle sig endnu mere denne sæson:-)

Se hele beskrivelsen
Andrea Brücker Møller
Beskrivelse

Andrea er 18 år gammel og går ind i sin 10. sæson som udøver og 5. sæson som træner.  Hun har gennem sine år som udøver deltaget til konkurrencer i lande fra hele verden såsom USA, Grækenland og Italien. Hun glæder sig utrolig meget til endnu en fantastisk sæson med en masse nye udfordringer. 
Se hele beskrivelsen
Augusta Rosenlund
Beskrivelse

Augusta er 19 år og har 9 års erfaring som udøver i CC og 4 års erfaring som træner som både hovedtræner og hjælpetræner. Hun har tidligere været hjælpetræner for CC Desire, CC Impress  og CC Iconic, og hovedtræner på CC fascination. Hun er meget dedikeret til cheerleading, og bruger meget tid i klubben da stemningen i CC er helt fantastisk. Hun glæder sig til at lære fra sig og vise udøverne den fantastiske stemning der er i CC.

Se hele beskrivelsen
Carina Castro
Beskrivelse

Carina går ind i sin 22. sæson som cheerleading træner. Hun brænder for at opbygge hold , koreografi og udvikle nye skills.  Carina har tidligere som træner vundet VM, EM, NM og DM. Udover hendes arbejde ved CC , ejer Carina HIT Camps EU som levere camps til 14 forskellige lande. Carina glæder mig meget til og tage CC til det næste niveau.

Se hele beskrivelsen
Emma Victoria Bølle
Beskrivelse
31191916

Emma er 20 år gammel og træder ind i sin 8 sæson som udøver, og 6 sæson på CC Illusion. Hun er meget passioneret omkring teknik og udvikling af udøvere samt en positiv tilgang til træningerne. Emma har deltaget ved konkurrencer i mange forskellige lande, heriblandt Sverige, USA, Italien mf. Ud over det har hun også vundet DM som træner. Hun glæder sig til at være en del af klubbens og holdenes udvikling gennem den næste sæson! 

Se hele beskrivelsen
Frederikke Hessellund Bisholm
Beskrivelse
Frederikke har 13 års erfaring som cheerleader, både som udøver og som træner. Frederikke har vundet flere Danmarksmesterskaber som udøver og som træner samt deltaget flere gange ved EM. Derudover har hun boet i USA, hvor hun dyrkede cheerleading på college. Hun er en del af cheerleadingudvalget i DAFF og CC's bestyrelse. Tidligere har Frederikke været træner for Unity, Iconic, Imagination, Vision, Inspire & Twinkles. I år vil hun være hovedtræner for Desire, Glory, Stars, Twinkles og Legacy samt være indenover flere hold som konsulent.
Se hele beskrivelsen
Freja Jacobi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Gerardo Alexander Redondo Mora
Beskrivelse
Gerardo er fra Costa Rica, men har boet i Denmark siden 2015. Han har dyrket cheerleading siden 2010 og har været cheerleading- og springtræner i mange år. Gerardo er i gang med sin 6. sæson i Copenhagen Cheerleaders, og underviser flere hold på forskellige levels og alderskategorier, han også står for tumbling. Gerardo er en del af bestyrelsen, og er træner for de Danske Landsholdene. 

Se hele beskrivelsen
Tony Castro
Beskrivelse

Tony Castro is originally from Texas USA. Tony was trained at the highest level of cheerleading in college there he developed a big passion for coaching.?Tony is the co-owner of HIT Camps, over the last decade he’s been coaching all over Europe for camps and clinics. Tony is super excited about this upcoming season with CC.

He’ll be coaching iconic, unity and illusion, he’ll be assisting Inspire and coaching tumbling.

Se hele beskrivelsen
Alejandro Castro
Beskrivelse

My name is Alejandro Castro

I started cheer 8 years ago, I had the chance to be in the National Team in Costa Rica during 4 years, after competing several times at Worlds and ICU, I applied and got accepted at TVCC, one of the most prestigious cheer colleges in the United States. I was at TVCC for 3 years, competed all three years, and won one time the national champion title in Daytona!!

After all these years as an athlete, I started to become more passionate to teach this lovely sport to those wanting to learn, giving them as much of my passion as possible to make them fall in love with cheer and have a wonderful time doing it just like I did or better!!

Se hele beskrivelsen
Assistenttræner
Alberte Bølle
Beskrivelse

Alberte er 17 år gammel og træder ind i hendes 8 sæson som udøver. Dette er hendes tredje sæson som træner. Alberte har selv som udøver deltaget til flere udlandske konkurrencer i mange forskellige lande heriblandt USA, Grækenland og Sverige. Udover dette har Alberte også vundet DM som træner. Hun glæder sig rigtig meget til at træne CC Iconic og se hvad denne sæson bringer.

Se hele beskrivelsen
Chiquita From Persson
Beskrivelse

Chiquita er 23 år gammel og har 6 års erfaring. Hun har tidligere været hjælpetræner på CC Impress. Chiquita er dedikeret og klar til at vise sporten frem i børnehøjde.

Se hele beskrivelsen
Emilie Gundersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Jacobi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Snowman
Beskrivelse

Julie er 29 år og har 8 års erfaring som udøver. Sæson 23/24 er hendes 7. Sæson som træner. Julie har været træner for level 1-4 og for alle aldersgrupper, hvor hun har fokus på god teknik og at lægge grundstenene for udøverens udvikling.
Hun glæder sig til at skabe gode minder og et godt sammenhold gennem sjove og udfordrende træninger med CC Infinity!

Se hele beskrivelsen
Mathilde Laura Lyngby Truelsen
Beskrivelse

Jeg er 19 år gammel og skal igang med min 10 sæson som udøver og 4 sæson som træner. Det er første sæson jeg skal være træner i CC. Som udøver har jeg vundet mange Danmarksmesterskaber og har deltaget både til EM og VM.

Se hele beskrivelsen
Sofie Lund
Beskrivelse

Sofie er 15 år og har gået til Cheerleading i 8 år. Sofie har været hjælpetræner i 4 år og fortsætter som assistenttræner i sæson 2022/23 for CC Twinkles og CC Sparkle, samt for begynder tumbling hold for de helt små udøvere, 4-8 år.

Se hele beskrivelsen
Yasmin-Rose Christensen Tanriverdi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Spiegelhauer
Beskrivelse
23679491
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lærke Blytmann
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Devin Lockman
Beskrivelse

Devin’s cheerleading experience consists of:
High school varsity, competitive all-star cheer, and college cheer with Cheer Dynamics All Stars (Fayetteville, NC)
East Carolina University Club Cheer 
ECCATS Allstars (Greenville, NC)
Premier Athletics (Clayton, NC)

Devin has been on nationally ranked/championship teams that have performed at NCA College Nationals in (Daytona, Florida), Cheersport (Atlanta, GA), NCA All-Star Nationals (East Coast, USA), and many more! I was also a finalist for National Cheerleader of the Year 2011! Devin has previous experience as a Cheer Ltd certified judge, coaching clinics, and coaching gymnastics and tumble classes.


Se hele beskrivelsen
Hjælper
Amalie Christiansen
Beskrivelse

Amalie er 15 år gammel og har været udøver hos Copenhagen Cheerleaders i 3 år. Amalie er selv udøver på CC Incredible og er i år, for første gang, hjælpetræner for CC Sparkle sæson 22/23

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freya Nyegaard
Beskrivelse

Freja er 17 år gammel, og hun har 7 års erfaring indenfor cheer som udøver og går ind i sin 5. sæson som træner. Hun elsker sporten og er meget dedikeret som træner. Hun ser frem til en fantastisk sæson og glæder sig til at lære en masse fra sig.

Se hele beskrivelsen
Hoan Mynthe Stefansen
Beskrivelse
Hoan er udøver på CC illusion, og har selv som udøver deltaget til flere udlandske konkurrencer. Det er hendes 3. år som træner i CC, og i år træner hun CC Inspire 23/24. 

Hun er dedikeret både som træner og udøver, og glæder sig til at se hvad sæson bringer”

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julia daugbjerg Kvist
Beskrivelse

Julia er 15 år gammel, og har næsten 10 års erfaring indenfor cheerleading. Hun har tidligere trænet CC fascination fra sæson 18/19 til sæson 20/21, og CC imagination i sæson 21/22-22/23. Julia er meget dedikeret til cheerleading, og brænder virkelig for sporten, og glæder sig til at træne CC iMagination i sæson 23/24

Se hele beskrivelsen
Mia Bjørn Munk
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Valentine Victoria Lykke
Beskrivelse

Jeg er 14 år jeg har gået til cheerleading i 7.Jeg er selv udøvere på CC Unity. Jeg har været med til flere udlandske konkurrencer.

Se hele beskrivelsen

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 20 33 50 31 CVR nr.: 35766367

Træningssted

Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

find os på de Sociale medier

Facebook
Instagram