Leveret af Google OversætOversæt
Hovedtræner
Aisha Naim
Beskrivelse
Aisha starter sin ottende sæson som udover hos Copenhagen Cheerleaders, og sjette år som træner. Hun er en dedikeret, positiv og målrettet træner. Hendes passion for cheerleading er smittende, og hun har en evne til at motivere sine atleter til at nå deres fulde potentiale. Derudover var hun guldvinder til DM 2023 som træner.
Aisha er en dedikeret træner der lægger meget tid og energi i sporten. Hun stræber altid for at inspirere sine udøvere så meget som overhovedet muligt. 

Se hele beskrivelsen
Andrea Brücker Møller
Beskrivelse

Andrea er 17 år gammel og har 9 års erfaring med cheerleading. Dette er Andrea’ fjerde sæson som træner. Hun glæder sig rigtig meget til at træne både CC Fascination og CC Twinkles og se deres udvikling hen ad vejen
Se hele beskrivelsen
Augusta Rosenlund
Beskrivelse

Augusta er 18 år og har 8 års erfaring som udøver i CC og 3 års erfaring som træner som både hovedtræner og hjælpetræner. Hun har tidligere været hjælpetræner for CC Desire, CC Impress  og CC Iconic, og hovedtræner på CC fascination. Hun er meget dedikeret til cheerleading, og bruger meget tid i klubben da stemningen i CC er helt fantastisk. Hun glæder sig til at lære fra sig og vise udøverne den fantastiske stemning der er i CC.

Se hele beskrivelsen
Carina Castro
Beskrivelse

Mit navn er Carina og jeg går ind i min 21. sæson som cheerleading træner?. Jeg brænder for at opbygge hold , koreografi og udvikle nye skills.  
Jeg har tidligere som træner vundet VM, EM, NM og DM. Udover mit arbejde ved CC , ejer jeg HIT Camps EU som levere camps til 14 forskellige lande.
Jeg glæder mig meget til og tage CC til det næste niveau.

Se hele beskrivelsen
Emma Victoria Bølle
Beskrivelse
31191916

Jeg går ind i min 6. Sæson på senior all Girl level 6 og har deltaget i f.eks. EM samt vundet DM i denne kategori ?? 
Jeg har en passion for at videregive min kærlighed til sporten samt at lære fra mig - jeg elsker de kreative og uendelige muligheder som cheerleading giver!

Jeg glæder mig super meget til denne sæson med CC.

Se hele beskrivelsen
Frederikke Hessellund Bisholm
Beskrivelse
Frederikke har 12 års erfaring som cheerleader, både som udøver og som træner. Frederikke har vundet flere Danmarksmesterskaber som udøver og som træner samt deltaget flere gange ved EM. Derudover har hun boet i USA, hvor hun dyrkede cheerleading på college. Hun er en del af cheerleadingudvalget i DAFF og CC's bestyrelse. Tidligere har Frederikke været træner for Unity, Iconic, Imagination, Vision, Inspire & Twinkles. I år vil hun være hovedtræner for Desire og Glory. 
Se hele beskrivelsen
Freja Jacobi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Gerardo Alexander Redondo Mora
Beskrivelse
Gerardo er fra Costa Rica, men har boet i Denmark siden 2015. Han har dyrket cheerleading siden 2010 og har været cheerleading- og springtræner i mange år. Gerardo er i gang med sin 6. sæson i Copenhagen Cheerleaders, og underviser flere hold på forskellige levels og alderskategorier, han også står for tumbling. Gerardo er en del af bestyrelsen, og er træner for de Danske Landsholdene. 

Se hele beskrivelsen
Tony Castro
Beskrivelse

My name is Tony Castro, and I am originally from Texas USA. I was trained at the highest level of cheerleading in college , there I developed a big passion for coaching.
I am the co-owner of HIT Camps, over the last decade I’ve been coaching all over Europe for camps in clinic. I’m super excited for this upcoming season with CC.

I’ll be coaching iconic, unity, incredible and illusion plus you’ll be able to book multiple tumbling classes with me .

Se hele beskrivelsen
Alejandro Castro
Beskrivelse

My name is Alejandro Castro

I started cheer 8 years ago, I had the chance to be in the National Team in Costa Rica during 4 years, after competing several times at Worlds and ICU, I applied and got accepted at TVCC, one of the most prestigious cheer colleges in the United States. I was at TVCC for 3 years, competed all three years, and won one time the national champion title in Daytona!!

After all these years as an athlete, I started to become more passionate to teach this lovely sport to those wanting to learn, giving them as much of my passion as possible to make them fall in love with cheer and have a wonderful time doing it just like I did or better!!

Se hele beskrivelsen
Assistenttræner
Alberte Bølle
Beskrivelse

Alberte er 16 år gammel, og har 7 års erfaring indenfor cheerleading. Hun har selv konkurreret til både danske og udlandske konkurrencer. Hun elsker sporten og er dedikeret både som træner og udøver. Hun glæder sig til at lærer en masse fra sig!”


Se hele beskrivelsen
Chiquita From Persson
Beskrivelse

Chiquita er 23 år gammel og har 6 års erfaring. Hun har tidligere været hjælpetræner på CC Impress. Chiquita er dedikeret og klar til at vise sporten frem i børnehøjde.

Se hele beskrivelsen
Freja Jacobi
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Julie Snowman
Beskrivelse

Julie er 29 år og har 8 års erfaring som udøver. Sæson 23/24 er hendes 7. Sæson som træner. Julie har været træner for level 1-4 og for alle aldersgrupper, hvor hun har fokus på god teknik og at lægge grundstenene for udøverens udvikling.
Hun glæder sig til at skabe gode minder og et godt sammenhold gennem sjove og udfordrende træninger med CC Infinity!

Se hele beskrivelsen
Mathilde Laura Lyngby Truelsen
Beskrivelse

Jeg er 19 år gammel og skal igang med min 10 sæson som udøver og 4 sæson som træner. Det er første sæson jeg skal være træner i CC. Som udøver har jeg vundet mange Danmarksmesterskaber og har deltaget både til EM og VM.

Se hele beskrivelsen
Sofie Lund
Beskrivelse

Sofie er 15 år og har gået til Cheerleading i 8 år. Sofie har været hjælpetræner i 4 år og fortsætter som assistenttræner i sæson 2022/23 for CC Twinkles og CC Sparkle, samt for begynder tumbling hold for de helt små udøvere, 4-8 år.

Se hele beskrivelsen
Ida Spiegelhauer
Beskrivelse
23679491
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Devin Lockman
Beskrivelse

Devin is 30 years old and has 16 years of cheerleading experience! She comes from the US and has cheered for high school, college, and all star cheerleading teams! She has previous experience coaching all star cheer, competitive gymnastics, and enjoys teaching tumbling classes! She’s looking forward to coaching CC ICONIC to help athletes learn and improve their skills and introduce team building activities for a great team bond!


Se hele beskrivelsen
Hjælper
Amalie Christiansen
Beskrivelse

Amalie er 15 år gammel og har været udøver hos Copenhagen Cheerleaders i 3 år. Amalie er selv udøver på CC Incredible og er i år, for første gang, hjælpetræner for CC Sparkle sæson 22/23

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freya Nyegaard
Beskrivelse

Freya er 15 år gammel, og har 9 års erfaring indenfor cheerleading og det her er hendes 4 år som træner. Hun har selv konkurreret i både Danmark og udlandet. Freya elsker sporten og er dedikeret både som træner og udøver. Hun glæder sig til give al hendes viden vidre til de mindre udøver

Se hele beskrivelsen
Hoan Mynthe Stefansen
Beskrivelse
Hoan er udøver på CC illusion, og har selv som udøver deltaget til flere udlandske konkurrencer. Det er hendes 3. år som træner i CC, og i år træner hun CC Inspire 23/24. 

Hun er dedikeret både som træner og udøver, og glæder sig til at se hvad sæson bringer”

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julia daugbjerg Kvist
Beskrivelse

Julia er 15 år gammel, og har næsten 10 års erfaring indenfor cheerleading. Hun har tidligere trænet CC fascination fra sæson 18/19 til sæson 20/21, og CC imagination i sæson 21/22-22/23. Julia er meget dedikeret til cheerleading, og brænder virkelig for sporten, og glæder sig til at træne CC iMagination i sæson 23/24

Se hele beskrivelsen
Valentine Victoria Lykke
Beskrivelse

Jeg er 14 år jeg har gået til cheerleading i 7.Jeg er selv udøvere på CC Unity. Jeg har været med til flere udlandske konkurrencer.

Se hele beskrivelsen

Du finder os her

Copenhagen Cheerleaders Gentofte info@copenhagencheer.dk Telefon: 20 33 50 31 CVR nr.: 35766367

Træningssted

Alle hold træner fast på Skovgårdsskolen, Skovgårdsvej 56, 2920 Charlottenlund

find os på de Sociale medier

Facebook
Instagram